Felhívások

BÁRDOS SZIMPÓZIUM - 2018. március 9-11

A Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara 2018-ban ismét megrendezi szakmai találkozóját, a Bárdos Szimpóziumot. A találkozó programja zenepedagógiai előadásokat, bemutató tanításokat és kórushangversenyeket tartalmaz, valamint lehetőséget kínál a résztvevők tapasztalatcseréjére.

A szimpóziumon előadást tart Arany János, Berkesi Sándor, Brückner Huba és Bárdos Ágota, Horváth Istvánné Smid Anna, Ittzésné Kövendi Kata, Mindszenty Zsuzsánna, Ordasi Péter, Ördög Mária és Spiegel Marianna. Bemutató tanítások lesznek a Debreceni Zenede diákjaival és a Pendely Énekegyüttessel Nagy Máté, illetve Tóth Lilla vezetésével, a hangversenyeken fellép az ELTE nőikara és Debrecen város kiváló együttesei: a Szivárvány Gyermekkar, a Lautitia Gyermekkar, a Bárdos Lajos Leánykar, a Canticum Novum Kamarakórus, a Kollégiumi Kántus, a Kölcsey Kórus és a Modus Novus Énekegyüttes.

A Szimpóziumra várjuk az alsó- és középfokú ének-zene oktatás, az egyházzene-tanítás, a szolfézs- és zeneelmélet-oktatás és a kórusvezetés szakembereit, valamint az e hivatásra készülő fiatalokat. A találkozón mint nem akkreditált továbbképzésen való részvételről igazolást adunk.

A Szimpózium 2018. március 9-11. között kerül megrendezésre a Zeneművészeti Kar Liszt termében (Debrecen, Nagyerdei körút 82.).
Részvételi díj: 13. 000 Ft, mely a szakmai programokon való részvétel díját tartalmazza. Szállást és étkezést kedvezményes áron, külön térítés ellenében tudunk biztosítani.
Jelentkezési határidő: 2018. február 1.
Jelentkezési lap január elején lesz elérhető az intézmény honlapján: www.music.unideb.hu  
További információ: e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..


Debrecen, 2018. december 19.

S. Szabó Márta
egyetemi docens
tanszékvezető

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön legfrissebb eseményeinkről, híreinkről.

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken.

  • Telefon: +36/1/225-3713

Kövessen minket!

Kövessen minket a közösségi hálózaton.
Ön itt van: Főoldal Aktuális Felhívások BÁRDOS SZIMPÓZIUM - 2018. március 9-11