Versenyek - fesztiválok

III. Budapesti Nemzetközi Kórusünnep

Laurea Mundi Nemzetközi Kórusverseny 
Laurea Mundi Grand Prix Verseny

2018. május 18 - 22.
A meghosszabbított jelentkezési határidő: 2018. január 30.

Jelentkezési lap
Kiírás

Európa egyik vezető kulturális intézménye, a Müpa és az Interkultur Hungaria büszkén hívja meg önt a III. Budapesti Nemzetközi Kórusünnepre 2018. május 18 -22. között Budapestre.

Ne hagyja ki az év nagyszabású kóruszenei rendezvényét! Énekeljen Budapest legnevesebb koncerttermeiben, élvezze a hamisítatlan közép-európai atmoszférát, élje át a kóruszene varázsát!

Ismerje meg az ázsiai, afrikai, balkáni népzenét, az amerikai spirituálék világát, az európai klasszikus kórushagyományt: legyen részese a magával ragadó gála koncerteknek, workshopoknak, a varázslatos bemutatóknak! Énekeljen együtt külföldi énekesekkel, zenésítse meg Kodály és Bartók fővárosát!

A rendezvény középpontjában a közös éneklés áll, emellett a világ minden tájáról érkező énekkarok mutatják be kultúrájukat, tudásukat. Az eseményt gála koncertek, workshopok tarkítják. A Fesztiválkórus projektünkben öt kontinens énekesei együtt adhatják elő Händel Messiását Hollerung Gábor irányításával.

A fesztivál lehetőséget teremt a résztvevőknek egy nemzetközi zsűri előtti megmérettetésre is, a Laurea Mundi kórusverseny keretében. A verseny két szinten zajlik, a nemzetközi kórusverseny mindenki számára nyitott, míg a Grand Prix-n a világ legjobbjai és a nemzetközi verseny győztesei mérhetik össze tudásukat.

Budapest várja Önt és kórusát!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön legfrissebb eseményeinkről, híreinkről.

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken.

  • Telefon: +36/1/225-3713

Kövessen minket!

Kövessen minket a közösségi hálózaton.
Ön itt van: Főoldal Aktuális Versenyek - fesztiválok III. Budapesti Nemzetközi Kórusünnep